Hitachi neemt GlobalLogic over, een toonaangevend Amerikaans bedrijf op het gebied van Digital Engineering Services

By Hitachi Ltd.6 days ago

AD

De overname versnelt de digitale transformatie van sociale infrastructuur op wereldschaal door de geavanceerde Digital Engineering Services van GlobalLogic af te stemmen op de Lumada-portefeuille van Hitachi

TOKYO, 5 april 2021 /PRNewswire/ -- Hitachi, Ltd. (TSE: 6501, “Hitachi“) heeft vandaag aangekondigd dat het GlobalLogic Inc. zal overnemen (President en CEO: Shashank Samant, “GlobalLogic“), een toonaangevend, in de VS gevestigd bedrijf voor digitale technische diensten. De overname is gebaseerd op de definitieve overeenkomst tussen Hitachi Global Digital Holdings Corporation (“HGDH“), een Amerikaanse dochteronderneming, een door HGDH voor de overname opgerichte SPC en GlobalLogic Worldwide Holdings, Inc., de moedermaatschappij van GlobalLogic. De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke voorwaarden en reglementaire goedkeuringen en zal naar verwachting eind juli 2021 worden afgerond.

Door de overname verwacht Hitachi dat de toevoeging van de geavanceerde digitale engineeringcapaciteiten van GlobalLogic en haar solide klantenbestand, waaronder grote technologiebedrijven, de digitale portefeuille van “Lumada“zal versterken.“*1Hitachi Vantara LLC, een in de VS gevestigde dochteronderneming van Hitachi en haar activiteiten op het gebied van digitale infrastructuur, gegevensbeheer en digitale oplossingen, speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van de groei van de Lumada-activiteiten op de wereldmarkt.

De overname zal synergien creren binnen de vijf sectoren van Hitachi - IT, Energie, Industrie, Mobiliteit en Smart Life - en de automotive systems-activiteit (Hitachi Astemo) door het versnellen van de geavanceerde digitale transformatie van sociale infrastructuur zoals spoorwegen, energie en gezondheidszorg op wereldschaal. Via haar activiteit van sociale innovatie, die tot stand komt door gezamenlijke creatie met klanten, streeft Hitachi ernaar de sociale, ecologische en economische waarde voor haar klanten te vergroten en een duurzame maatschappij te realiseren.

*1

Continue read on prnewswire.com

Related Posts
AD